2024 október 31-én az Alsóparkban ismét a szörnyek, zombik és boszorkányok veszik át az uralmat! Ha eddig nem féltél a sötétben futni, készülj fel, lehet, hogy ez hamarosan megváltozik!


NEVEZEK!

Válassz futamot!

For Fun


  • Ingyenes regisztráció
  • Körönként ajándék
  • Részvétel a kincskereső játékban
  • Részvétel a nyereményjátékban

For Your Life


  • Befutóérem
  • Befutócsomag
  • Egyedi rajtszám
  • Részvétel a jelmezversenyen

Dátum és időtartam

A Halloween Night Run 2024. október 31-én 17:00-tól indul és 20:30-ig történő teljesítések kerülnek értékelésre. 

Nevezési módok

A Halloween Night Runra az EDUSPORT online nevezési rendszerében lehet nevezni 2024. október 31. 20:20-ig.

Rajteljárás

Folyamatos rajtoltatás van, érkezés szerint.


Időmérés

Nincs hivatalos chipes időmérés, de aki saját eszközzel méri az idejét, annak a versenykezelő rendszerbe rögzítjük az időeredményét és rákerül az oklevelére. 


Díjazás

Minden FOR YOUR LIFE nevező egyedi rajtszámot, egyedi befutóérmet és támogatói ajándékokat tartalmazó befutócsomagot kap. Időeredmény alapján nem hirdetünk eredményt. A (saját mérőeszközzel igazoltan) legtöbbet futó különdíjban részesül.


Megfelelő viselkedés

Minden versenyző saját, illetve kiskorúak esetén szülői felelősséggel áll rajthoz. A dekorációt és szereplőket fizikailag bántalmazni tilos, ahogyan ők sem fogják megérinteni a versenyzőket. A pályán egyébként normál/szokásos futótempóban és a pálya, illetve a futás szabályai szerint kell haladni. A pályáról való letérést a rossz látási viszonyok miatt nem javasoljuk.


Távok és útvonal

A Halloween Night Run útvonala a futókör, amely a 0/1000m vonaltól indul. Mindenki saját belátása szerint válszthatja meg a körök számát.


Frissítés és egyéb szolgáltatások

A 0/1000m pontnál sátrakat fogunk kihelyezni az esőtől, széltől történő védelem érdekében. Teával és Isoteával készülünk frissítésként és az esetleges hideg ellen. Talán hősugárzóink is lesznek. Mosdókat a Művészetek Házában találtok majd. További "dolgok" várhatók szponzori felajánlásból... ezekről később tudunk tájékoztatást adni.