Az Sportegyesület 2020-ban alakult.

Az alapító tagok mind sportszerető emberek, akik közül néhányan korábban vagy jelenleg is versenyszerűen sportolnak. Sok mindent tanultunk a sporttól és a sportról az elmúlt évek alatt és ezt a tudást szeretnénk átadni azoknak, akik velünk tartanak edzéseinken és rendezvényeinken.

Egy-egy sportág alapjait akár a YouTube-ról is el lehet sajátítani, azonban egyedül gyakran nehéz elkezdeni és még nehezebb kitartóan űzni egy sportágat. A motivációvesztés mellett a sérülések sújtják leggyakrabban a hobbi sportolókat. Abban szeretnénk segíteni tagjainkat, hogy mindkettőt elkerüljék és megelőzzék, hogy elérjék céljukat a sporttal, legyen az egy kitűzött időeredmény vagy csak a kellemes időtöltés és kikapcsolódás.

Ha szeretnél egy motivációt, gyere el az egyik rendezvényünkre! ;-)

Szeretnék benevezni az 2. MAPEI-EDURACE Családi Terepfutó Napra!

 Hogy miért EduSport?

Edu, mert oktatunk. Segítünk sportolóinknak a sérülésmentes futásban. Futóedzőink,  gyógytornászaink és egyéb szakértőink segítenek, hogy sérülésmentes legyen a felkészülés és folyamatos legyen a fejlődés. 

Célunk,

hogy a futás szerelmesei mellett, a családokkal és a gyerekekkel egyaránt megismertessük a mozgás örömét olyan természethez közeli helyszíneken, ahol a közös cél, egy vidám és élményekkel teli nap eltöltése a sportolás jegyében.

EDUSPORT S.E.
Székhely: 2100 Gödöllő, Mátyás király utca 6.
Nyilvántartási szám: 1399014580
Adószám: 19281256-1-13
Bankszámlaszám: 10700196-72313343-51100005