Az Sportegyesület 2020-ban alakult.

Az alapító tagok mind sportszerető emberek, akik közül néhányan korábban vagy jelenleg is versenyszerűen sportolnak. Sok mindent tanultunk a sporttól és a sportról az elmúlt évek alatt és ezt a tudást szeretnénk átadni azoknak, akik velünk tartanak edzéseinken és rendezvényeinken.

Egy-egy sportág alapjait akár az internetről is el lehet sajátítani, azonban egyedül gyakran nehéz elkezdeni és még nehezebb kitartóan űzni egy sportágat. A motivációvesztés mellett a sérülések sújtják leggyakrabban a hobbi sportolókat. Abban szeretnénk segíteni tagjainkat, hogy mindkettőt elkerüljék és megelőzzék, hogy elérjék céljukat a sporttal, legyen az egy kitűzött időeredmény vagy csak a kellemes időtöltés és kikapcsolódás.

Ha motivációra van szükséged, gyere el az egyik rendezvényünkre! ;-)

Hogy miért EduSport?

Edu, mert oktatunk. Edzőink, gyógytornászaink és egyéb szakértőink segítenek, hogy hatékony és sérülésmentes legyen a felkészülés, és folyamatos a fejlődés.

Célunk,

hogy a sport szerelmesei mellett a családokkal és a gyerekekkel egyaránt megismertethessük a mozgás örömét, és közelebb juttassuk őket az egészséges, aktív életmódhoz.

Rendezvényeink

alkalmával a futó versenyszámok mellett igyekszünk minél több mozgásformát bemutatni a résztevőknek, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló sportágat.

EduSport Sportegyesület
Székhely: 2100 Gödöllő, Mátyás király utca 6.
Nyilvántartási szám: 1399014580
Adószám: 19281256-1-13
E-mail: edusport@educomm.hu
Weboldal: www.edusport.hu