HALLOWEEN NIGHT RUN

Ősszel már olykor rád sötétedik futás közben, de eddig nem féltél sötétben futni? Ez most lehet, hogy megváltozik! Wuhahahaha.... :-) 

Mi történik 2023. október 31-én?

Szörnyek, élőholtak és szellemek szállják meg az Alsó parkot a fák és bokrok takarásában várva, hogy lecsaphassanak gyanútlan áldozataikra . Te végig mersz menni a futókörön ilyen veszélyek között?! És végig is érsz? Hát kétszer?! A rettegés remek motiváló erő egy új PB-re! ;-) Wuhahahaha.......

A fenti kép csak illusztráció. Az attrakciók megvalósítása még folyamatban van és változhat. Különösen akkor, ha a kísérletezések során valamelyik szervezőt megharapja egy elszabadult zombi vagy egy veszett óriáspók.

FOR YOUR LIFE

Fuss az életedért, amennyit csak szeretnél és ha túléled, gyűjtsd be érte, ami jár! Vigyázz, szellemek és zombik leselkednek rád a park fái mögött... és ki tudja, talán a föld alatt is?! Ha ezen a távon indulsz, az alábbi életre szóló ajándékokkal gazdagodhatsz:

  • Rajtcsomag rajtszámmal

  • Egyedi Halloweenes befutóérem

  • Befutócsomag szponzori meglepetés ajándékokkal

 Életre szóló élményt szeretnék! 

JUST FOR FUN

Fuss, amennyit csak szeretnél és vigyázz, nehogy elkapjanak a szellemek! Ebben a verzióban nincs se rajtszám, se befutóérem, se befutócsomag.


Vezesse lábaidat futás szeretete és a rettegés öröme!  :-)


Ingyen futok, erre regisztrálok.

Már nincs sok időd nevezni!

Le ne maradj az idei ősz legfurcsább futóversenyéről!

Nevezz most és fuss te is az életedért október 31-én!

Dátum és időtartam

A Halloween Night Run 2023. október 31-én 17:00-tól indul és 21:00-ig történő teljesítések kerülnek értékelésre. 

Nevezési módok

A Halloween Night Runra az EDUSPORT online nevezési rendszerében lehet nevezni 2023. október 31. 20:40-ig. A díjfizetés online kártyás fizetéssel történik. 

Rajteljárás

Folyamatos rajtoltatás van, érkezés szerint.


Időmérés

Nincs hivatalos chipes időmérés, de aki saját eszközzel méri az idejét, annak a versenykezelő rendszerbe rögzítjük az időeredményét és rákerül az oklevelére. 


Díjazás

Minden FOR YOUR LIFE nevező egyedi rajtszámot, egyedi befutóérmet és támogatói ajándékokat tartalmazó befutócsomagot kap. Időeredmény alapján nem hirdetünk eredményt. A (saját mérőeszközzel igazoltan) legtöbbet futó különdíjban részesül.


Megfelelő viselkedés

Minden versenyző saját, illetve kiskorúak esetén szülői felelősséggel áll rajthoz. A dekorációt és szereplőket fizikailag bántalmazni tilos, ahogyan ők sem fogják megérinteni a versenyzőket. A pályán egyébként normál/szokásos futótempóban és a pálya, illetve a futás szabályai szerint kell haladni. A pályáról való letérést a rossz látási viszonyok miatt nem javasoljuk.


Távok és útvonal

A Halloween Night Run útvonala a futókör, amely a 0/1000m vonaltól indul. Mindenki saját belátása szerint válszthatja meg a körök számát.


Frissítés és egyéb szolgáltatások

A 0/1000m pontnál sátrakat fogunk kihelyezni az esőtől, széltől történő védelem érdekében. Teával és Isoteával készülünk frissítésként és az esetleges hideg ellen. Talán hősugárzóink is lesznek. Mosdókat a Művészetek Házában találtok majd. További "dolgok" várhatók szponzori felajánlásból... ezekről később tudunk tájékoztatást adni.