SXL Fittnes & Gym Gödöllő

SXL
Az SXL Fitness a környék legjobban felszerelt terme, vendégeiket megújult gépparkkal várja. A teremben prémium minőségű gyártók gépei és kiegészítő termékei találhatóak meg, mint a Panatta, Hammer Strenght, Star Trac, Stair Master, Nautilus, Tiguar vagy Tyron.
A célok elérésében és a gépek megfelelő használatában szakképzett személyi edzők nyújtanak segítséget. Ha társaságban jobban szeretnél edzeni, várnak változatos csoportos óráinkon, mint a Pilates, Hevederes Edzés, Alakformáló óra vagy a vadonatúj Cross body.
A megfelelő regenerációt és fejlődést a finn szauna teszi teljessé, amit a napijegyet és bérletet vásárló vendégeik ingyen használhatnak.
Ezen felül a recepción segítőkész és kedves lányok szolgálják ki vendégeiket, ahol Weider, Nutrend,Nutriversum, Blade, Absolute live termékeinek széles választéka várja őket.

SXL az EDURACE-en
Az SXL edzői vezetik a felnőtt futamok előtti bemelegítést, és a futamok utáni közös nyújtást. A standjuknál igénybe veheted a személyi edzőik tanácsadását, kipróbálhatod a saját testsúlyos edzést, és megkóstolhatod az általuk is fogyasztott sportitalokat és kiegészítőket.

VadQuad - Minden ami extrém egy helyen!