Gyakori kérdések

Igen! Legfeljebb 500 fő nevezhet a versenyre. A hatályos jogszabályoknak megfelelően 500 fő alatti résztvevő esetén a szabadidős sportrendezvényeken (a jogszabályban "sportfesztivál") nem kötelező az oltási/immunitási igazolás.

Többen kérdezték már hogy kutyával lehet-e futni a versenyen. Ez most nem kutyás futás. A versenyközpont területén szívesen látjuk pórázon a kutyusokat (kivéve a falusi udvarban és a lovak közelében), de ez a verseny most a nem kutyás futás. Ha érdekel kutyás verseny, jelezd és legközelebb rendezünk olyat, mert egyébként mi is futunk kutyával! ;-)
Igen, helyben is lehet vásárolni, a Lovaspark büféjében. A  menüt azért találtuk ki, hogy kedvezőbb feltételekkel lehessen előre jelezve megoldani az étkezést. (Egyébként minden versenyző neve mellett, az "Extrák" gombra kattintva tudod igényelni és előre, kártyával kifizetni a menüt.) A beváltáshoz szükséges lesz az Edusport mobilalkalmazásra, amely 2021. június 14-től lesz elérhető Apple Storeban és Google Playen egyaránt.
Nem kötelező az alkalmazás használata. Egyszerűen egy plusz szolgáltatás, amely plusz infókat biztosít a futónak és szórakozást a szurkolóinak. Illetve azonnal elérhetővé teszi a versenyzőről készült célfotót, valamint az elért eredményt és eredménylistát a befutót követően.