SFI NUTRITION

SFI NUTRITION

Küldetésük, hogy kiváló sportélelmiszereikkel segítsék a sportolók álmait és céljait.
Termékfejlesztéseik alapját tudományos eredmények adják, innováció vezérelt cégként folyamatosan újat alkotnak, tudásukat folyamatosan fejlesztik vevőik maximális elégedettsége érdekében.
Tudományos bizonyítékon alapuló termékcsaládjuk tagjai:
•    az SF1 Energy (FAIRBION™) energia gélek . A főként állóképességi sportoknál ismert, legújabb generációs termékük optimalizált összetételben tartalmaz szénhidrátokat és a szelektív ionpótlást szolgáló nyomelemeket.
•    A folyadékpótlás (hidratálás), az energiapótlás és a célzott ásványi anyag visszatöltésére a kellemes ízű IZONE izotóniás italpor és folyékony koncentrátumot javasolják. Ha komolyabb mennyiséget kell innod, értékelni fogod a visszafogottan édes ízét. Az IZONE por a glutamin mellett kalciumot is tartalmaz.
•    Sportolóknak, intenzív szellemi munkát folytatók számára különösen fontos a megfelelő magnézium bevitel és pótlás. A MG 800 magnéziumital koncentrátum cukormentes és steviával édesített folyékony formája azonnal oldódik, a poharad alján nem marad fehér por. A magnézium-citrát, szerves kötése több tudományos forrás szerint is a legjobban hasznosul.

SFI az EDURACE-en

Az SFI biztosítja a frissítést a felnőtt távok versenyzőinek. A Recovery Cornerben is megtaláljátok őket, ahol sporttáplálkozási tanácsokat adnak az érdeklődőknek.

SXL Fittnes & Gym Gödöllő