SCOTT

SCOTT

A SCOTT története 1958-ra nyúlik vissza Charley French speciális alumínium ötvözetének feltalálásával, amivel forradalmasították a téli síbotok gyártását. A SCOTT cég folyamatos tökéletességre való törekvésével és módszertani pontosságával mindig is a sportipar úttörője volt, és ez a filozófia fémjelzi a mai napig is a márkát. Az elmúlt 62 év másról sem szólt, mint újító megoldások fejlesztéséről a sporteszközök egyre szélesebb körében. A SCOTT nevéhez köthető például a motorsportban az első műanyag motoros csizma, a kerékpároknál az első aerodinamikus kormányrúd, a karbon vázas sílécek és maximális védelmünket szolgáló innovatív gerinc protektorok és bukósiakok gyártása.
A SCOTT futócipők 2006-ban kerültek piacra. A müncheni Műszaki Egyetemmel együttműködve, Veit Senner sportfelszerelések és sporteszközök professzorának vezetésével, egy egyedülálló gépet terveztek, fejlesztettek és építettek, aminek a segítségével a futófelületek különböző talajviszonyokon való tapadását vizsgálják és tesztelik.

SCOTT az EDURACE-en
A standjuknál kipróbálhatod saját fejlesztésű termékeiket, vagy akár tanácsot is kérhetsz a tökéletes futócipő kiválasztásához. A felnőtt futamok nyertesei értékes ajándékra számíthatnak a Scott jóvoltából.

SFI NUTRITION