MAPEI
Bemutatjuk az EDURACE partnereit rovatunk

A MAPEI termékkínálatában megtalálhatóak a lakásfelújításhoz, otthonok kivitelezéséhez szükséges ragasztók, fugázók, vízszigetelési termékek, festékek, hőszigetelési rendszerek, de óriási beruházásokhoz szükséges speciális termékekis, melyek az ország szinte minden részén elérhetőek.

Műszaki, technikai, fejlesztési és innovációs háttér

Az egyik legfontosabb tényező az a műszaki, technikai, fejlesztési és innovációs háttér, amelyet a Mapei Kft. számára a Mapei Csoport biztosít. Az innovációs háttér biztosítja a Mapei Kft. számára, hogy a legmagasabb minőségi és biztonsági tanúsítványokkal és minősítésekkel rendelkező széles termékskálájával, maximális rugalmassággal tudjon reagálni a helyi piaci igényekre.

A piacon egyedülálló értékesítési csapat és a Mapei-jel együtt dolgozó kollégák – akiknek a száma mostanra meghaladta a 180 főt – azok, akik elérik, hogy a cég küldetése megvalósuljon, amely a következőképpen szól:

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!.”

Válassza Ön is otthon felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan élvezheti és gondmentesen. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedettek lesznek, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt.

2. MAPEI-EDURACE Családi Terepfutó Nap
"werkbejegyzés"