KK PHYSIO

KK PHYSIO

Kornis Krisztina a KK Physio gyógytorna stúdió tulajdonosa és vezető gyógytornásza. A rendelőt két éve nyitotta, célja egy olyan hely létrehozása volt, ahol a magas szakmai ellátás mellett igényes környezetben gyógyulhatnak, erősödhetnek a páciensei. Elkötelezett a precíz, körültekintő, egyénközpontú munkastílus mellett és elengedhetetlennek tartja a szakmai ismeretei folyamatos bővítését.
Továbbképzéseken és szakmai konferenciákon való részvétele mellett a friss nemzetközi kutatásokat is szorosan nyomon követi, lévén a Semmelweis Egyetem óraadó tanáraként naprakész tudást szeretne nyújtani a gyógytornász hallgatóknak.
Szerencsés embernek tartja magát, mert számtalan sportban kipróbálhatta magát, így a fizikai aktivitás a mindennapjai részévé vált és egyértelmű irányt mutatott a szakma megtalálásához. A sportolás öröme mellett az is foglalkoztatta, hogy edzésterv támogatással és sportágspecifikus mozgásterápiával milyen módon lehetne segíteni mind az amatőr-, mind a profi sportolókat. Sportágspecifikus mozgásterápia, funkcionális edzés és stability training alkalmazása mellett a Full Body mozgásszervi jógaterápiával is segít a KK Physio-t felkereső mozogni szerető vendégeinek.

KK PHYSIO az EDURACE-en:

Standjuknál részt vehetsz egy állapotfelmérésen, ami után szakembereik személyre szabottan tesznek javaslatot a mozgásod fejlesztésére, esetleges sérüléseid kezelésére. Kipróbálhatod többek között a köpölyözést, a flossing terápiát vagy a stability traininget is.

SCOTT