No Roaming Kft.

A No Roaming Kft. mobil adatkommunikációs üzletága 2010-ben jött létre, azzal a céllal, hogy megoldásaival megkönnyítse és elfogadható árszínvonalúvá varázsolja a külföldi internethasználotot. A SIM technológai alapos ismerete és a korszerű  ügyviteli és információtechnológiai háttér lehetővé tette, hogy a cég 2014-ben bekapcsolódjon az online pénztárgépekhez kapcsolódó adatkommunikációs szolgáltatásba.

EduComm Bt.

Az Educomm Bt. fő tevékenységét a Fordítóiroda működése jelenti, amely különböző nyelvi szolgáltatásokat (fordítás, tolmácsolás, nyelvoktatás) és az ehhez kapcsolódó háttérmunkákat tartalmazza. Az elmúlt évek során az Educomm cégcsoporttá fejlődött és a csoporthoz tartozó cégek különféle tevékenységei noha első hallásra egymástól távoli területeket érintenek, mégis remekül kiegészítik egymást és lehetővé teszik, hogy a cégcsoport az ügyfelei eltérő igényeit folyamatosan nökevő szinvonalon szolgálja ki.

ENC-Kölcsönző Kft.

Az ENC-kölcsönző célja, hogy ne csak a nyaralás legyen élmény, hanem az utazást is kellemessé tegyük. Horvátország közel van, de aki a tengerpartra utazik, így is 6-10 óra utazásra számíthat. Azért vagyunk, hogy a menetidő ne növekedjen 8-12 órára.